2012-07-20 14:21:53• hírek • (x)

Kedvezmény minden babakocsira a Baby Trendnél

Július 23 és augusztus 4 között minden típusú babakocsira 10 százalék kedvezményt kapsz a Baby Trendnél.

A szatmáriak számára már jó ideje bebizonyosodott: amikor a gólya új jövevénnyel örvendezteti meg a családot, akkor a Baby Trend az a bolt, ahol minden kelléket be lehet szerezni, amire a kisbaba első napjaiban, heteiben, hónapjaiban, sőt éveiben is szükség lehet. Ráadásul a Baby Trend folyamatosan jobbnál jobb akciókkal, kedvezményekkel várja a szülőket. Most például azok járnak a legjobban, akik babakocsit vásárolnak, ugyanis július végén és augusztus elején 10 százalékkal olcsóbban lehet hozzájutni náluk a babakocsikhoz - a választék pedig ebben a szekcióban is hatalmas.

A babytrend.ro webáruházból illetve a Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga sugárúton található bemutató boltban a gyerekkocsik mellett bababútorokat, autós üléseket, ruházati cikkeket és egyéb kiegészítőket találhatnak meg a kismamák és kispapák, akik a bemutatóüzletben le is tesztelhetik is kiválasztott terméket.

A boltok üzemeltetőinek, a Kidcity Distribution-nek eddigi története folyámán sikerült a legjobb márkák forgalmazójává válnia, és két év után több mint 8.000 elégedett ügyféllel büszkélkedhetnek. A közel nyolcvan különféle márka között szerepel a Nuk, Chicco, Fisher Price, Baby Design, Chippolino, Espiro, Baby Dreams - mindezekre a megbízható termékeire sokáig számíthatnak vásárlók.

A babytrend.ro online bababoltból több ezer termék közül rendelhetnek. A megrendelt termékeket 24 órán belül Szatmárnémeti területén ingyenesen házhoz szállítják.

Tíz százalékos kedvezmény a Baby Trendnél a babakocsikra

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: