2011-04-04 11:21:37• hírek • (x)

Kedvenc márkáid az M3 Outletben

Ahol a kedvenc márkáidat nagyon-nagyon és még annál is kedvezőbb áron tudod megvásárolni...

Reebok, Adidas, Puma, Nike, Budmil, Mango, Converse, O' neil, Gant, Gas, Benetton, Replay, Pepe Jeans, Levis és még sorolhatnánk azokat az üzletneveket, melyek a Polgáron levő M3 Outlet bérlői mixét képezik. A bevásárló központ immáron már három éve szolgálja kitartóan a régiók és a környező országok vásárlóit. Ingyenes parkolási lehetőség, kávézó, éttermek, gyermekmegőrző és persze az elmaradhatatlan, hetente frissülő akciók gondoskodnak arról, hogy a látogatók ide érkezvén maximálisan azt érezzék: Miért is nem jöttünk még eddig? 

Az eddigi tapasztalatok már többször beigazolták, hogy a kilométerek nem lehetnek akadályai a vásárlásnak, főleg, ha jó minőségű és a normál árnál jóval kedvezőbb vételről van szó. Az M3 Outlet is ezt a koncepciót követve építette meg az M3-as autópálya mellett fekvő 11.000 m2 alapterületű bevásárló egységet. Hála az autópálya szomszédságának, gyorsan és kényelmesen megközelíthető, a magyarországi idő szerint reggel 10:00-től este 20.00 óráig tartó nyitva tartása pedig gondoskodik azokról is, akik munka után szeretnének elmerülni az üzletek színes kínálatában.


M3 Outlet - márkás árucikkek a legkedvezúbb áron
M3 Outlet - márkás árucikkek a legkedvezúbb áron


A hétköznapinak közel sem nevezhető akciók mellett az M3 Outlet rendezvényeivel is igyekszik vásárlói kedvére tenni. Május 21-től a kicsiké a főszerep: érkezik a DINO Club, ahol több méter magas mozgó dinoszauruszokat csodálhatnak meg, május végén pedig a már rendhagyónak számító ingyenes gyereknapi rendezvény várja a családokat. Több tucat játékkal, ugrálóvárral, fellépő sztárokkal és sok-sok meglepetéssel igyekeznek majd megörvendeztetni mind a kicsiket, mind a kicsit nagyobbakat.

Napi híreket, akciókat és információkat a www.m3outlet.hu oldalon, illetve a www.facebook.com/m3outlet oldalán találnak az érdeklődök!


M3 Outlet - márkás árucikkek a legkedvezúbb áron


M3 Outlet - márkás árucikkek a legkedvezúbb áron


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: