2016-01-22 20:32:10• hírek • Kocsis Zoltán

Kedvenc idézetek az arcon – farsangkor ezt is szabad

Vidám, egy órás műsorral, majd családias bulival köszöntötték a farsangot péntek délután a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum általános iskolásai. Volt bohózat, musical, slam poetry és persze az V-VIII. osztályos diákok bemutatták jelmezeiket.

A maszkok, öltözetek tárháza ezúttal is határtalan volt: nindzsák és maffiózók, indiánok és kalózok, balettáncosok és tündérek, focisták és diszkóarcok, Cristiano Ronaldók és Dirk Nowitzki egyaránt megfordultak az intézmény dísztermének színpadán. Volt aki vámpírnak, volt aki Szabadság-szobornak festette magát, a legkreatívabb azonban talán az a nyolcadikos leány volt, aki kedvenc költőinek idézeteit iratta arcára. „Jó fél óra alatt készült el. Hogy mennyi idő alatt sikerül majd lemosni, azt nem tudom", mondta nevetve.

Makranczi Lilla és Ilonczai Dávid VIII. B-s diákok konferálására előbb az ötödikes fiúk, majd az ötödikes lányok mutattak be egy-egy produkciót. Ezt páros bohózatok követték, Szabó Bogi és Baliga Panna, Huszti Márk és Szarvadi Dominik, Volosin Csenge és Pesek Adrienn, Kovács Álmos és Orosz Dániel duóban nevettették meg a közönséget, nem kevés színészi tehetségről és karakterformálási adottságról téve tanúbizonyságot.

A VIII. A osztály a Rómeo és Júlia című musical „Lehetsz király" című betétdalát adta elő, majd Fóris Dávid slam poetryvel zárta a performanszok sorát.

Végül mind az öt osztály megmutatta jelmezeit, átvették díszokleveleiket és kezdődhetett a családias, baráti hangulatú farsangi buli.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: