2016-12-05 09:25:21• hírek • Szatmár.ro

Kedden tartják az új főtéren a Mikulás-napot

Óvodások és iskolások fellépésével indul, a Ghymes különleges karácsonyi koncertjével folytatódik, majd az Irigy Hónaljmirigy humorral teli koncertjével zárul majd a december 6-i Mikulás-nap. A szórakozás mellett jótékonysági akció is lesz.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) és a City Rádió idén is megszervezi a Mikulás-napot, amelyet idén remek koncertek és gyerekek fellépései tesznek majd felejthetetlenné.

Kedden 12 órától óvodás és iskolás gyerekek váltják majd egymást az új főtéren, a rendezvénygödörben található színpadon. Karácsonyi dalok töltik majd be a teret. Ezzel párhuzamosan az egyik szatmárnémeti pékségben szintén gyerekek szorgoskodnak majd. Ők mézeskalácsot készítenek, amit a délutáni órákban meg is lehet majd vásárolni. A befolyt összegből a Máltai Szeretetszolgálat által ismert nagycsaládosok karácsonyát teszik majd szebbé. A 12 órakor tartott megnyitón ott lesz a Mikulás is!

18 órától a Ghymes zenekar ad majd adventi-karácsonyi hangulatú koncertet. A fellépés különlegessége, hogy a koncertben fontos szerepet kap majd a Református Gimnázium és a Református Lelkészek Kórusa - Higyed Gyöngyi karnagy vezetésével.

19 órától pedig a humoré lesz a főszerep: a mindig fantasztikus hangulatot teremtő Irigy Hónaljmirigy most is egy remek repertoárral készül a szatmárnémeti koncertre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: