2020-04-15 14:25:54• hírek • Bede Emőke

Kedden senkit sem kellett megbírságolni Szatmár megyében az otthoni karantén elhagyása miatt

Április 14-én a Szatmár megyei rendőrök, csendőrök és helyi rendőrök nem kevesebb mint 898 olyan személyt ellenőriztek, akik szerepelnek a lakhelyi elkülönítés alatt állók listáján. Jó hír, hogy a keddi napon egyetlen olyan személyre sem bukkantak a hatóság emberei, aki a szabályok ellenére elhagyta volna otthonát.

Voltak bőven azonban olyanok, akikre a 3-as számú katonai rendeletben foglalt kijárási korlátozás megszegése miatt róttak ki pénzbírságot. Azon 173 személyre, akik megfelelő indok vagy pedig saját felelősségre kitöltött nyilatkoztat/munkavállalói igazolás nélkül hagyták el otthonukat, több mint 314 ezer lej összértékben szabtak ki pénzbírságot.


Szatmár megyei mérleg

Megyénkben április 15-re 713-ra esett azon személyek száma, akik lakhelyi elkülönítés alatt állnak, intézményes karanténban pedig 539 főt tartanak. A 13 órakor közölt adatok szerint Szatmár megyében jelen pillanatig 39 igazoltan koronavírussal fertőzött személyt azonosítottak, azaz az előző napi adatokhoz képest két teszt hozott pozitív eredményt. Szerencsére az elhunytak száma nem emelkedett, a hivatalos tájékoztatás szerint 5-en vesztették eddig életüket a Covid-19, illetve annak komplikációi miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: