2009-01-06 14:01:34• hírek • Balogh Anita

Szerdára kész a korcsolyapálya

Szerdán 15 órától lehet korcsolyázni a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarán.

A Kölcsey Ferenc Diákszövetség idén is készít korcsolyapályát a főgimnázium udvarán. A tervek szerint szerdán, január 7-én 15 órától már használható is lesz.

Mint megtudtuk, a pálya minden nap 15 és 20 óra között fog üzemelni, a korcsolyázók szórakoztatására pedig a Sulirádió folyamatosan zenét fog sugározni. Akik korcsolyázni szeretnének, azok két órára 3 lejjel kell majd támogassák a KÖFEDISZ-t, egész programos korcsolyázásért a támogatás összege 5 lej lesz. A befolyó pénzösszeget a korcsolyapálya működtetésének a költségeire, illetve a diákszövetség későbbi rendezvényeinek finanszírozására folytatják majd.

Korcsolyapálya készítése a főgimnázium udvarán nem egy újkeletű dolog, a mostani tanulók szülei is emlékezhetnek még ilyen sportolási lehetőségre az udvaron. Elek Imre igazgató elmondása szerint már az 1940-es években is volt korcsolyapálya a tanintézmény udvarán.

A korcsolyapálya vasárnapig biztosan üzemelni fog, hiszen az időjósok addig fagypont alatti hőmérsékletet igérnek. Amennyiben tovább tart a hideg idő, a pálya természetesen továbbra is látogatható lesz.

Készül a korcsolyapálya a főgimnázium udvarán

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: