2010-11-29 11:34:25• hírek • Szatmar.ro

Kedden megnyitják a korcsolyapályát

Múlt péntekre ígérték ugyan a korcsolyapálya nyitását Szatmárnémetiben, erre mégsem kerülhetett sor.

Műszaki meghibásodás miatt nem sikerült tartaniuk magukat a beígért tervhez azoknak a munkásoknak, akik az új központban felállított korcsolyapálya beindításáért és annak működéséért felelősek. A cég sajtóreferensétől portálunk megtudta, a hűtőberendezés hibásodott meg, Szatmárnémetiben, illetve Szatmár megyében pedig nem találtak olyan szakembert, aki értene a nagyobb méretű hűtőberendezések javításához.

Bár az időjárás sem kedvez a korcsolyázásnak, ez csak másodlagos oka annak, amiért csúszik a nyitás. A szóvivő azt is elárulta, már sínen halad a problémamegoldás, ugyanis sikerült találniuk valakit, aki valamilyen szinten ért az említett berendezés javításához, ugyanakkor Olaszországból is úton van a szakember.

A vállalkozás olasz tulajdonosa bár úgy érzi, ezúttal igen peches - hiszen sem a technika, sem az időjárás nem kedvez számára -, mégis kitart amellett az elhatározása mellet, hogy kedd délután beüzemeltesse a pályát.

Nagyobb vitát váltott ki ugyan a legutóbbi helyi tanácsülésen a cég által kigondolt stratégia, miszerint a diákoknak 10 órától 14 óráig kedvezményes áron árusítják a jegyeket, az üzletember azonban nem tér el ettől az elhatározásától. Mint mondta, nem a diákok iskolából való lógását bátorítják, eleve abban gondolkodtak, hogy csoportonként jönnek majd az iskolások felügyelőtanáraikkal.

Az egy órára szóló belépő ára egyébként 10 lej, amely tartalmaz egy bérkorcsolya használati jogát is azok számára, akik nem rendelkeznek sajáttal. A diákok pedig kedvezményesen 7 lej ellenében használhatják a jeget.


November 30-ára tervezik a nyitást
November 30-ára tervezik a nyitást


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: