2016-01-05 13:03:24• hírek • Kocsis Zoltán

Kedden már csak egy órát késett a bukaresti gyors

A hétfőihez képest keddre csökkentek az időjárás okozta problémák a romániai vasúti közlekedésben, írja a román vasúttársaság (CFR) tájékoztatására hivatkozva a Mediafax hírügynökség.

Hétfőn a jelentős mértékű havazás miatt törölni kellett a Targoviste és Titu közötti járatot, de több vonat is jelentős késéssel futott be. Ezek egyike a Szatmárnémeti - Bukarest gyors volt, amely műszaki meghibásodás miatt két órát késett. Az elektronikai rendszer hibája miatt késő vonaton az utasoknak meleg teát osztogattak, írja a CFR.

Hétfőn szintén két órát késett a Craiova - Bukarest járat, míg további két szerelvény mintegy száz perccel később érkezett meg rendeltetési helyére.

Kedden viszont az 1200 járat közül egyet sem kellett törölni, tájékoztat a CFR. Igaz, jelentős késések ekkor is voltak: a Szatmárnémeti - Bukarest és a Pitesti - Bukarest járat egy órát, a Bukarest - Temesvár járat pedig 40 percet késett.

A CFR vezetősége arra kéri az utasokat, a http://cfr.ro/index.php/cauta-tren oldal segítségével tájékozódjanak az utazási viszonyokról. A www.cfrcalatori.ro oldalon pedig valamennyi állomás információs irodájának telefonszáma megtalálható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: