2010-10-11 15:47:47• hírek • MTI/dpa

Kedden kiderül: lesz-e Koreai Nagydíj

Várhatóan kedden születik döntés arról, hogy az eredetileg jövő hétvégére tervezett Forma-1-es Dél-Koreai Nagydíjat meg tudják-e rendezni a jeongami pályán, amelynek építése körül komoly gondok adódtak.

Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója hétfőn utazott el a Szöultól nagyjából 400 km-re fekvő létesítmény utolsó bejárására, s ezt követően eldől, hogy október 24-én lehet-e F1-es futamot rendezni a helyszínen, vagy a technikai hiányosságok miatt törlik a versenyt az idei naptárból.

A jeongami pályán csak az elmúlt hétvégén rakták le az utolsó aszfaltréteget, mivel az építkezés a rossz időjárási körülmények miatt hónapokat csúszott.

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone két héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy kétséges a futam megrendezése, mert a végső bejárásra júliusban kellett volna sort keríteni.

A 19 nagydíjból álló világbajnoki sorozat 17. állomása az egyetlen új helyszín az idén, az utolsó két versenyt Brazíliában és Abu-Dzabiban rendezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: