2016-11-21 14:56:24• hírek • Szatmár.ro

Kedden kezdődnek a Művészeti Iskola Napjai

Idén is egy sor kulturális rendezvénnyel ünnepli a Szatmári Művészeti Iskola a napjait.

A Művészeti Iskola Napjai idén november 22-én kezdődnek, akkor 17 órától a Szatmári Szépművészeti Múzeumban tartanak komolyzenével és szavalatokkal színesített műsort. November 23-án 17 órától a Poesis Multikulturális Központban pop-rock koncerten mutatják meg tudásukat a tehetséges tanulók. November 24-én 16 órától a Szatmár Megyei Tanács előterében nyílik kiállítás a téglási testvériskola képzőművészeinek alkotásaiból.

Népzene szerepel a november 25-én a Szatmár Megyei Múzeumban tartandó koncert programjában, majd november 26-án 14 és 20 óra között a Poesis Multikulturális Központban tartják meg immár tizedik alkalommal a Szívem zenéi című könnyűzenei versenyt.

A megmérettetésre az ország 14 településéről érkeznek versenyzők, összesen 38-an jelezték részvételi szándékukat, sőt, Magyarországról is érkeznek fellépők. A legjobbak pénzdíjat kapnak jutalmul, a nyereményalap összesen 4000 lej.

A zsűri elnöke Calin Ionce nagybányai tanár és zeneszerző lesz, a további tagok pedig Varga Miklós tanár Téglásról, Nagy Katalin rádiós műsorvezető, Tincuta Fernea, a Vocea Romaniei tehetségkutató döntőse és Manuela Rogoz, a Szatmár Megyei Tanács képviselője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: