2010-05-10 17:47:47• hírek • Szatmar.ro

Bankett mellékzöngékkel

Miután teljesítette a célt, közel két hónapos pihenőre vonul a VSK.

Az elmúlt hétvégén 36-28-as vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata a Steaua otthonában, ettől függetlenül a szurkolóknak nagyon nem volt okuk a szomorkodásra. Az újonc gárda ugyanis 11.-ként végzett a pontvadászatban és ezzel könnyedén bennmaradt az élvonalban.

Ennek megünneplésére az egyesület vezetői hétfő délután egy ünnepi ebéden látták vendégül a csapat tagjait, ahol elsőként Fógel László klubelnök gratulált a fiúknak: „A csapatnak gratulálunk a bennmaradáshoz, és az ezért járó célprémiumot mindenki meg fogja kapni június folyamán".

Az ünnepi hangulatot mindenképpen beárnyékolta azonban, hogy a csapat tagjai úgy döntöttek, addig nem adják le felszereléseiket, amíg meg nem kapják elmaradt fizetésieket. „Remélem meggondolják magukat, mivel itt mi határozunk, és mindenki meg fogja kapni a pénzét", reagált erre az elnök.

A továbbiakban Kereskényi Gábor alpolgármester, igazgatótanácsi elnök, Ilyés Gyula polgármester és Ionel Pacuraru a Sportlíceum igazgatója gratulált a csapatnak, és volt egy rövid gyászszünet is, a bajnok Konstancai HCM edzőjének, Zoran Kurtesnek az emlékére, aki pénteken éjfél előtt tragikus hirtelenséggel hunyt el, valószínűleg szívrohamban.

Felszólalt Palkó János vezetőedző is, aki az ilyenkor szokásos szigorral megjegyezte, hogy a csapat előrébb is végezhetett volna a tabellán, és reméli, ez jövőre meg is történik majd.

Az egyesület vezetője felkérte a helyi média képviselőit, hogy szavazzák meg, ki volt posztonként a VSK legjobbja az elmúlt idényben. Az újságírók ezt szívélyesen meg is tették, így Teremi Mihály lett a legjobb kapus, Ian Viszbovszkij a legjobb irányító, Nenad Szavics a legjobb beállós, Birtalan István a legjobb átlövő, Oláh János pedig a legjobb szélső. A szezon legjobbja címet Teremi és Birtalan megosztva érdemelte ki.

A VSK most egy közel két hónapos vakációra megy, a játékosok július 5-én találkoznak ismét, mikor megkezdik a felkészülést az új szezonra. Hogy pontosan kik, azt még nem tudni, a tárgyalások a napokban zajlanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: