2010-07-05 16:34:51• hírek • Szatmar.ro

Kedden kezdik a fiúk

Egyelőre három játékos leigazolásához áll közel a VSK csapata.

Véget ért a nyári vakáció! Legalábbis a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata játékosai számára, akik július hatodikán, azaz kedd délután 17-kor megkezdik a felkészülést a következő bajnoki szezonra. Ekkor kiderül az is, hogy a tervezett igazolások közül melyek valósultak meg.

Fógel László klubelnök elmondta, a házi gólkirály, Birtalan helyett egy szerb játékos szerepel az egyesület célkeresztjében, aki korábban gólkirályi címet szerzett a portugál bajnokságban. „Sokan úgy gondolják, hogy Birtalan elvesztése komoly veszteség a csapat számára, de ha megnézzük, helyzeteinek alig 50%-át tudta csak gólra váltani, rengeteg szituációt elkönnyelműsködött", mondta a sportvezető.

Fógel elmondta továbbá, hogy Nagybányáról Váradit szeretné megszerezni a VSK, míg a nagy fogás a Konstancát erősítő Timofte lehet, aki már többször is elígérkezett a szatmári klub számára.

A klub női kosárlabda-csapatával kapcsolatban a szakember elmondta, hogy a lányok augusztus közepén kezdik majd a felkészülést. Az erősítésekről annyit lehet tudni, hogy Orosz Andrea visszatér a csapathoz, rajta kívül pedig két-három amerikai és egy szerb sportolóval tárgyal a VSK.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: