2013-11-19 13:11:48• hírek • Kocsis Zoltán

Kedden elkészül a Károlyi úti körforgalom

Gőzerővel építik Szatmárnémetiben a Károlyi út végén található körforgalmat, amely keddre akár el is készülhet. A megyeszékhely önkormányzata még az idén véglegesíteni szeretné a Szatmárpálfalvai úti körforgót is.

Kedd reggel a munkások egy része a térkövet tette le a körforgalom szélére, miközben a Florisal alkalmazottai már a közepét díszítő növényzet ültetéséhez készülődtek. Billenős utánfutót vontató traktorok hozták a földet, a növények pedig már a helyszínen várták, hogy elültessék őket. A térkövet lerakó szakemberek szerint kedden el kell készülniük a munkálatokkal.

A körforgalom kialakításáról idén október 30-án döntött a Közlekedésbiztonsági Bizottság. A Real hipermarket ugyanakkor már évekkel ezelőtt engedélyt kért és kapott a körforgalom megépítésére. Akkor vállalta, hogy saját költségén alakítja ki, ám aztán nem történt semmi. Idén ismét előállt a kéréssel, ám immár az önkormányzatot kérte meg a beruházásra.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint még az idén véglegesítik a Szatmárpálfalvai úton található körforgót is. Ezt 2011 júniusának közepén alakították ki, ideiglenesen műanyag bójákból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: