2019-03-26 04:44:09• hírek • Blikk.hu

Kedden dönt a bíróság VV Fanni feltételezett gyilkosának sorságról

Ma döntenek VV Fanni feltételezett gyilkosának sorsáról. B. Lászlót közel másfél éve tartóztatták le a fiatal lány megölésének gyanúja miatt, azóta rácsok mögött van. A nyomozási bíró határoz most arról, hogy a vádemelésig bent kell-e maradnia a börtönben, avagy házi őrizetbe kerülhet-e.

– Ügyfelem szeretné, ha hazaengednék, természetesen a házi őrizet szabályait betartva. Az elmúlt, több mint egy évben csak akkor hagyhatta el a börtönt, amikor kihozták őt a tárgyalásra, ám most még ez sem történik meg – mondta lapunknak a férfi védője, dr. Bálint Roland.
 

– Most videón kapcsolják be őt, úgy hallgatják ki, úgy beszélhet. El sem hagyja a börtönt, csak egy másik szobába viszik át. Persze, ez egy bevett módszer a kihallgatásokra, mégis furcsálljuk, hogy ezt a döntést hozták. Reméljük, hamarosan kiengedik, így újra a családjával lehet. Az első útja szinte biztosan a temetőbe vezet, mert nem tudott ott lenni nagypapája gyászszertartásán, pedig közel álltak egymáshoz – folytatta a férfi ügyvédje.
 

Mint azt korábban megírtuk, a nyomozás során kiderült, B. László Fanni megölésének feltételezhető idejében, 2017 novemberében külföldi utakat nézett, Belize-be akart utazni, ezért is tart attól a hatóság, hogy a férfi elmenekülne a tárgyalás előtt.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: