2011-12-02 14:07:48• hírek • Kocsis Zoltán

Kedd délutánig várja a segíteni vágyókat a Mikulás Bazár

Péntek délben nyitotta meg kapuit a Szamos bevásárlóközponttal szemben a Szatmárnémeti Caritas Szervezet hagyományos Mikulás Bazárja. Aki kedd délutánig a három csinos kis faházban vásárol ajándékot, az hozzájárul a fogyatékkal élő gyerekek megsegítéséhez.

A segélyszervezet immár hatodik alkalommal szervezi meg a Mikulás Bazár akciót, tudtuk meg Szodoray Parádi Rékától, a karitatív intézet munkatársától. A Coposu sétányon felállított házikókban hét közben 9-18 órák között, szombaton pedig 9-14 órák között lehet vásárolni.

Hogy mit is vehetünk a rendkívül szimpatikus önkéntesektől? A kínálat részét képezi plüssállatoktól kezdve apró játékokon és bizsukon keresztül karácsonyfadíszekig sok minden. A termékek elsősorban Németországi adományokból származnak.

A portékák ára 50 banitól 40 lejig terjed, az így összegyűjtött pénzzel pedig a Szent József Rehabilitációs Központ gyerekeit támogatja a Caritas.

Hétfő délben különleges meglepetéssel is szolgálnak a kicsiknek: a Mikulás megajándékozza azokat, akik verssel, szavalattal kedveskednek neki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: