2019-09-12 13:21:30• hírek • Bede Emőke

Kávéautomata-fosztogatókat csípett nyakon a szatmári rendőrség

Szerdán sikerült elfogni azt a két férfit, akik szeptember 8-ról 9-re virradóan több kávéautomatát is kifosztottak Szatmárnémeti területén – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

Mint írják, az elkövetők ellen folytatott nyomozás során bejárták a szatmári strand, a két híd, illetve a Szamos-piac környékét is. Az akciónak köszönhetően előállítottak egy 46 és egy 24 éves férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az említett éjszakán több kávéautomatát is kifosztottak. Ugyanezen az éjszakán egyébként két apai férfi is akcióba lendült: ők egy szatmári bevásárlóközpont ajtaját rongálták meg. Szerencsére a rendőrségnek sikerült őket is elfogni, így mind a két esetben bűnügyi eljárást indíthattak.


Loptak Nagykárolyban is

Szerdán a nagykárolyi rendőrök elkapták azt a 21 éves helybeli fiatalembert, aki szeptember 6. és 9. között négy pincébe is betört, leverve az ajtókon található lakatokat. Kettőben ezek közül olyan értékeket is talált, melyet már megérte ellopni, összértékük ugyanis elérte a 3 600 lejt. A tulajdonosok pechére ebből csak 1500 lejnyi holmit sikerült visszaszerezni.


A fiatalembert 24 órára őrizetbe vették, a nyomozás pedig a nagykárolyi ügyészség irányítása alatt folyik tovább.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: