2011-03-03 12:34:41• hírek • Póti Orsolya

Kávé nélkül maradtak

A Csanálosi Határátkelőnél a rutinellenőrzések alkalmával március 2-án három személytől is több csomag kávét koboztak el, ugyanis nem tudták felmutatni a termékek származását igazoló okmányokat. A sofőrökre fejenként 1.000 lej büntetést szabtak ki.

Március 2-án 13 óra körül a 43 éves C. Elena zilahi lakos akart bejönni az országba Audi típusú gépjárműjével. A rutinellenőrzés alkalmával a határrendészek a csomagtartót is átvizsgálták, melyben 42 kilogramm Bon Aroma márkájú (651 lej értékben) és 18 kilogramm Amaroy kávét (387 lej értékben) találtak. A sofőr nem tudta felmutatni a termékek származását igazoló bizonyítványt.

Nem sokkal később az 54 éves S. Sándor szintén zilahi lakos ugyanazon a ponton jött be az országba. Az ellenőrök az ő autójába közel 80 kilogramm kávét találtak 1.883 lej értékben. A kávét lefoglalták, ugyanis a sofőr nem tudta felmutatni a származást igazoló bizonyítványt.

A Csanálosi Határátkelőhöz 17 óra körül a 35 éves nagykárolyi K. Zsolt érkezett Ford típusú autójával. A határrendészek az iratok mellett átvizsgálták a sofőr csomagjait is, melyben 30 kg Bon Aroma kávéra bukkantak rá.

A szerdai nap folyamán a határrendészeti felügyelőség munkatársai összesen több mint 160 kilogramm kávét koboztak el, a sofőrökre pedig fejenként 1.000 lej büntetést róttak ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: