2019-03-09 08:16:13• hírek • Blikk.hu

Kasza Tibort a párja győzködi, hogy három gyerekük legyen

Csibészségben máris apjára hasonlít Kasza Tibor kislánya, Lora Bella. A Pénzt vagy éveket! műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek szinte áradozott az apaságról, nem csoda, hogy már tudja: lesz következő! De nemcsak a családbővítést tervezgeti, hanem azt is, hogyan akar megöregedni.

Annyi mindent csinál, nem érzi, hogy szétszakad?

 

Kasza Tibor: Elég jól szervezem magam, valahogy mindig mindenre jut idő. Az élet egyensúlya is olyan, hogy soha nem megy minden teljes gázzal, valami csak más terhére erősödik fel. Ez most épp a zene. Kijöttem egy új dallal, ami hála istennek nagyot robbant. Beindulnak a koncertek is, és ez lehet, elvonja egy kicsit az időmet például az online marketingtől. A közösségimédia-szereplés, a tévézés, a rádiózás, a zenélés, a fotózás hullámzik az életemben. Lehet, éppen azért találtam ki ennyi mindent magamnak, hogy egyikre se unjak rá.

 

Ha már fotózás, gondolom, most ön a családi fotós...

 

Kasza: Igen, de ez az énem csinálta a thaiföldi klipemet is. Én voltam az operatőr, nem jött velem stáb. Ahogy mondani szokták, minden voltam már, csak akasztott ember nem!

 

Mint a zenebohóc, aki épp azt a hangszert szólaltatja meg, amire szüksége van?

 

Kasza: Igen, de én szeretem, hogy így van. Szeretem a széles spektrumot, így tanultam meg például dobolni az egyik nyáron, unalmamban. A koncerteken egy számra be is ülök a bőrök mögé!

 

Most milyen egy Kasza- koncert?

 

Kasza: A zenekarom jóképű, fantasztikus zenészekből áll, a 70-80 perces buli tele van ökörködéssel, igazi amerikai típusú show, slágerekkel, feldolgozásokkal, Crystal-számokkal.

 

A történet folytatásáért kattintson erre a hivatkozásra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: