2019-05-18 05:57:21• hírek • Blikk.hu

Kasza Tibiéket is fenyegette Balázs zaklatója

Több áldozata is volt annak a zaklatónak, akit gyanúsítottként hallgattak ki azok után, hogy éveken át pokollá tette Sebestyén Balázs életét. 

Mint a Blikk megírta, a nőt szerda reggel rendőrök ébresztették vidéki otthonában, és bevitték a kapitányságra. A feltételezett zaklatónak ugyanakkor nem csak a Rádió 1 sztárja került célkeresztjébe: Kasza Tibi, aki nagyon jó kapcsolatot ápol Balázzsal, a hír hallatán azonnal tudta, hogy kiről van szó.
 

– Ugyanaz a hölgy, aki Balázséknak fenyegető üzeneteket küldött, kisebb-nagyobb megszakításokkal engem és a családomat is éveken át zaklatta – mondta el Tibi. 
 

– Volt, hogy hosszabb ideig csend volt, aztán egyszer csak megint elkezdődött a rémálom. Az elején az ember nem fordul rendőrséghez, mert arra gondol, hogy néhány meggondolatlan üzenet miatt ne legyen rendőrségi ügye az illetőnek. De a hölgy üzenetei egyre fenyegetőbbek lettek, ráadásul már a családomat is érintette a dolog, úgyhogy pár hónapja kénytelen voltam a rendőrséghez fordulni.
 

Kasza Tibi számára akkor vált igazán ijesztővé a dolog, amikor a zaklató a műsorszervezőkön keresztül is fenyegetni kezdte őket, miközben pontosan tudta, hogy a hívásáról hangfelvétel készül – erre ugyanis többször felhívták a figyelmét.  

– Tisztában vagyok azzal, hogy a nyilvánosság előtt éljük az életünket, tisztában vagyok azzal is, hogy nem szerethet mindenki. Ezt maximálisan elfogadom, de azt elhatároztam, hogy az ilyen típusú fenyegetést a családomra való tekintettel minden esetben feljelentés fogja követni – jelentette ki határozottan Kasza Tibi. 
 

– Mindenkinek tudnia kell, hogy hol a határ. Azzal is jó, ha mindenki tisztában van, hogy hiába csinál valaki kamuprofilt, a rendőrség nagyon könnyen lenyomozza ilyen esetekben is, hogy honnan érkezett a fenyegető üzenet. Korábban a rendőrség a Blikk érdeklődésére megerősítette a kihallgatás tényét: „Zaklatás vétsége miatt egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem kívánunk adni” – írta válaszában a hatóság. 
 

A magyar büntető törvénykönyv szerint zaklatónak minősül az, aki rendszeresen háborgat valakit azzal a céllal, hogy megfélemlítse vagy a magánéletébe önkényesen beavatkozzon.  Ha súlyosabb bűncselekményt nem követ el, a zaklatás vétségnek minősül, amiért akár egy év szabadságvesztés is járhat. Bűncselekmény esetén pedig akár még több. 


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: