2013-08-26 10:38:06• hírek • Blikk.hu

Kasza Tibi édesanyja kómába esett

Egy közös nyaralási kép: Tibi bátyja, Gábor (balról), Tibi, a húga, Bori és az édesanyjuk
Egy közös nyaralási kép: Tibi bátyja, Gábor (balról), Tibi, a húga, Bori és az édesanyjuk

Óriási dráma zajlott a kulisszák mögött, miközben Kasza Tibi első saját show-műsora első adásának felvételén sziporkázott.

Az énekes-showman szórta a poénokat, faggatta a sztárokat szextitkaikról, sőt még Szepesi Nikivel is flörtölt, nem is sejtette, hogy édesanyja közben élet-halál közt lebeg. A producer és természetesen Tibi családtagjai pedig azon tipródtak, szóljanak-e neki.

Tibi, aki hónapok óta készült már a show ma este képernyőre kerülő első adásának felvételére, reggel, amikor besétált a stúdióba, nem tudott róla, hogy otthon nagy baj történt. Anyukája, aki évek óta cukorbeteg, hajnalban álmában bekómált, vagyis a diabétesz okozta tudatvesztéssel járó életveszélyes állapotba került. A családtagok délelőtt értesültek a történtekről, de tudták, Tibi életének ez egy nagyon fontos állomása, nem akarták őt nehéz helyzetbe hozni. 

- Úgy gondoltuk, az lesz a legjobb, ha megkíméljük őt a fölösleges stressztől, vagyis hallgattunk a testvérei tanácsára, és nem mondtuk el neki - fogott bele a magyarázatba Illés Gabriella, a SuperTV2 producere, majd hozzátette: - Tibi százszázalékosan helytállt, de ehhez kellett neki a lelki nyugalom.

Ezt sikerült is megteremteniük, Tibi semmit nem vett észre.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: