2016-04-08 12:39:26• hírek • (x)

Kastélytúra Dél-Erdélyben a Challenge Travellel

Június 24-én indul a kirándulás, a tordai sóbányától a Drakula-kastélyig!

Ha kirándulásról, utazásól, a nagyvilág megismeréséről beszélünk, hajlamosak vagyunk egyből külföld felé kacsintgatni. Pedig Románia számos izgalmas és lenyűgöző turisztikai látványossággal rendelkezik!

Valószínűleg ennek a gondolatnak a mentén elindulva szervez ez alkalommal romániai, dél-erdélyi kirándulást a Challenge Travel utazási iroda. Ráadásul nem is akármilyen, hanem felettébb tartalmas lesz a június 24-én induló kirándulás. A programban számos turisztikai látványosság szerepel, ilyen tartalmas romániai utazásra ritkán adódik lehetőség.

Az autóbuszos kirándulás Szatmárnémetiből indul és néhány órával később már egy európai, sőt, világhírű látványosságnál állnak meg: a tordai sóbányánál! Útba ejtik majd a középkori hangulatú Segesvárt, egy egész napon keresztül barangolnak majd a Brassói havasokban, felkeresve Európa legszebb uralkodói rezidenciáját, a Peles kastélyt is.

A kirándulás során Törcsvárra is ellátogatnak, ahol felkeresik a Drakula-kastélyt, Erdély legszebb várkastélyát is. A tervezett program teljes egészében itt található.

A részvételi díj a június 24-26. közötti kirándulásra 410 lej fejenként. A 12 év alatti gyerekek kedvezményes áron, 365 lejért vehetnek részt a felejthetetlennek ígérkező utazáson. Az ár tartalmazza az autóbuszos utazást, az idegenvezetést és a két éjszakai szállást reggelivel, háromcsillagos panzióban.

Bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét Szatmárnémetiben, a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: