2018-01-11 08:04:24• hírek • Bede Emőke

Kártérítést követel a Majtényi Polgármesteri Hivatal

Fotó: ISU Satu Mare
Fotó: ISU Satu Mare

A Kismajtényi Polgármesteri Hivatal szeretne kártérítést kapni a Serinus Energy-től, ugyanis – elmondásuk szerint – a földgázkút felé vezető utak jelentős állapotromláson mentek keresztül a kritikus húsz nap alatt.

Az európai finanszírozás segítségével épített utak a megélénkült forgalom és a nehéz gépjárművek miatt mentek tönkre, emiatt a nagymajtényi önkormányzat úgy érzi, kártérítés illeti őket.
 

„Az általunk épített utak állapota jelentősen leromlott, és az eső ezt csak tetézte. Emiatt szeretnénk közös nevezőre jutni a lengyel céggel, azonban ha nem sikerül ezt elérni, akkor attól sem riadunk vissza, hogy bírósági úton rendezzük a helyzetet” –nyilatkozta a hivatal képviselője.
 

Hogy sikerül-e megegyezni békés úton a Serinus-szal, az a későbbiekben fog kiderülni. A sajtóhoz eljutott információk szerint hamarosan Nagymajtényba érkezik egy képviselő a cég nevében, vélhetően az első tárgyalások ekkor indulnak meg. Eközben a cég belső vizsgálatot indított, hogy megállapítsa, mi vezetett a kiszabadult gáz lángra lobbanásához.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: