2019-04-27 06:44:29• hírek • Bede Emőke

Kárpitosokból és asztalosokból is nagy hiány van a megyében

Ismét közzétette a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) a szabad állások listáját: a közlemény szerint a legutóbbi összesítéskor 469 betöltendő helyet jegyeztek a megyében.

A 469 hely közül pusztán 40-hez szükségeltetik felsőfokú végzettség, 288 helyre azok is jelentkezhetnek, akik középfokú képzésben vettek részt, a fennmaradó 141 helyre pedig képzés nélkülieket is felvesznek. A listát böngészve azonban nem csak ez derül ki, hanem az is, hogy több tíz varrodai alkalmazottat keresnek szerte a megyében, de 10 kereskedelmi dolgozóra is szükség van. Alkatrész-összeszerelői helyből jelenleg 13 van, CNC-gépkezelőiből pedig 11. Ugyanakkor 10 kárpitosnak és 13 asztalosnak is volna szabad állás.
 

Bár most csak a legtöbb szabad állást soroltuk fel, de alig akad olyan munkaterület, ahol ne volna szükség egy-két emberre. Keresnek például számítógépes rendszergazdát, programozókat, kézi csomagolókat, szakácsokat, pultusokat, pékeket, könyvelőket, víz- és villanyszerelőket, idősgondozót, géplakatosokat és autószerelőket is.
 

További információkért mindenképp érdemes felkeresni az AJOFM honlapját, illetve felvenni az ügynökséggel a kapcsolatot. Az érdekeltek keressék fel az ügynökség bármlyik Szatmár megyei székhelyét vagy tárcsázzák a már jól ismert telefonszámot, a 0261 770 237-et.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: