2008-05-22 13:37:18• hírek • Czinzel László

Hadad: Balogh Ferenc nem ígérget

balogh_ferenc_kMásodik mandátumára pályázott Balogh Ferenc, Hadad község polgármestere.

Az RMDSZ hadadi polgármesterjelöltje nem híve az alaptalan ígérgetésnek, és ezt — véleménye szerint — az elmúlt négy évben megvalósított eredmények révén be is bizonyította.

balogh_ferenc_oldalAz ivóvízhálózat kiépítése, új községháza, új szociális otthon építése, utak korszerűsítése, kulturális rendezvények szervezése, tánccsoport létrehozása — ezeket emelné ki a jelölt az elmúlt mandátum megvalósításaiból.

Hasonlóan nagyszabású elképzelései vannak a következő időszakra is: a többi településen is bővítené az ivóvízrendszert, elkezdené a szennyvízelvezetési hálózat megvalósítását, sporttermet létesítene az iskola mellett, Hadadon és Hadadnádasdon új kultúrotthont építene.

Legfontosabb célja viszont az, hogy Hadadot ismét a rövisháti régió kulturális, gazdaság központjává tegye, és ennek érdekében pályázatok készítését tervezte el a szomszédos megyék felé vezető egykori utak korszerűsítésére, újjáépítésére.

Mint baptista prédikátor, oda tud figyelni a lakosok lelki dolgaira is, és választási szlogenje is ennek megfelelő hangulatú: „Isten megáldja a becsületes, tisztességes munkát: de csak azt. Remélem, Önök is belátják, hogy csakis ilyen hozzáállással lehet tenni ezért a községért”


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: