2009-04-23 13:04:47• hírek • Szatmár.ro

Kárpátaljára látogatnak a Hám János diákjai

Nyolcadik alkalommal vesznek részt a Hám János Iskolaközpont diákjai a Kárpátalján megrendezésre kerülő A természet és környezetünk című program keretében szervezett rendezvényeken.

A Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpontból 15 fő, nyolcadik alkalommal vehet részt Kárpátalján, április 24-25-én a civil és ifjúsági szervezetek összefogásával a határ menti régiókban élők szakmai együttműködésének fejlesztéséért, kiemelten „A természet és környezetünk" című programon.

 

Az NCA Nemzetközi Civil Kapcsolatok és Eu Integrációs Kollégiumától nyert pályázat támogatásából Magyarországról a nyíregyházi Szent Imre Katolikus Gimnázium, a Szent Imre Katolikus Szülők Egyesülete, Kárpátaljáról, Munkácsról, a Szent István Líceum, Szatmárnémetiből a Hám János Iskolaközpont képviselői vesznek részt a rendezvényen.

Így védjük a természetet és a környezetet címmel tartanak előadást mindhárom iskola diákjai, a zsűri pedig jutalomkönyvekkel díjazza az előzetesen meghirdetett képzőművészeti és rajzpályázatokat. A szakmai programot követően a Felső Tisza természetvédelmi területen található történelmi és kulturális emlékhelyekre látogatnak el a résztvevők.

A szakmai programok után kiránduláson vesznek részt a meghívottak

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: