2011-12-28 07:45:50• hírek • Blikk.hu

Beteltek az X-Faktorosok

Kocsis Tibor
Kocsis Tibor

Beindult az X-Faktor gépezete, Kocsis Tibornak, Muri Enikőnek és Baricz Gergőnek ugyanis már most egészen februárig le van kötve minden szabadideje, annyi felkérést kaptak.

A három finalista a legjobb 12-be került énekesekkel együtt csak januárban közel húsz turnéállomáson szórakoztatja a rajongóit, amelyek mellett természetesen számos egyéni fellépésre is be van már táblázva szinte minden napjuk.

A 2011-es X-Faktor győztesét Vastag Csabi, a tavalyi aranyérmes készítette fel arra, hogy a verseny után egy perc szabadideje sem lesz, ahogy ő is végigkoncertezte az évet. Ezzel Csaba fellépésenként 250 000 Ft (3500 lej) + áfát akasztott le. Takács Nikolas és Wolf Kati 180 000 Ft (2500 lej) + áfát, de még a tavalyi hatodik helyezett Janicsák Veca is 170 000 Ft (2360 lej) + áfáért énekelt, így minden bizonnyal Kocsis Tibor és a finalisták fellépései sem lesznek olcsóbbak a jövőben.

Malek Miklós mentoráltja mindezek és a fényes siker ellenére tart attól, hogy mi lesz, ha bedarálja a zeneipar és ez az őrült tempó.

- Csabi próbált felkészíteni arra a hatalmas pörgésre, ami az X-Faktor után következik. Előre szólt, hogy az első évben szinte elfelejthetem a barátaimat, a családomat és a pihenést, annyi fellépésem lesz. Kicsit félek ettől az egésztől, hiszen bár mindig is ezt szerettem volna, mégis most egy teljesen új életbe csöppentem, megváltozik körülöttem minden. Persze izgatottan várom a sok koncertet és fellépést, mégis kicsit tartok tőle - osztotta meg lapunkkal aggodalmait Tibor, aki mellett Baricz Gergőnek sem jut sok ideje a pihenésre.

- A napokban költöztem be az új albérletünkbe. Demes Tomi azonban még nem utazott vissza a családjától, ezért minden feladat rám hárult a költözés alatt, úgyhogy most alig van szabad percem. Szerencsére nekem is ugyanúgy beindult az élet, le vannak kötve a fellépéseim, és be van osztva az időm, ahogy a műsor alatt is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: