2016-12-18 17:26:41• hírek • Szatmár.ro

Karneváli hangulatban telt a városi gólyabál

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagjai a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont, a Református Gimnázium és a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjaival karöltve szervezték meg második alkalommal a városi gólyabált, ahová minden magyar középiskolából várták a gólyapárok jelentkezését. A rendezvény remek hangulatban telt, a győztesek kihirdetését pedig késő éjszakába nyúló buli követte.

Igazán jól sikerült a szatmárnémeti magyar középiskolások számára szervezett, pénteken megtartott városi gólyabál. A kilencedikes párok a NOX klub színpadán mutatták meg ügyességüket, tehetségüket és általános műveltségüket. A gólyabál témája a karnevál volt, így nem csoda, hogy a villámkérdések a karnevál témakörével voltak összefüggésben. Míg a kvízkérdések alatt a gólyák általános műveltségét tették próbára, addig az activity próbák a kreativitásukat. Itt azonban nem értek véget a próbák, mivel az eredményhirdetés előtt még szerelmet kellett valljanak a gólyák fiú tagjai a lányoknak. A feladatok sorát pedig a fülpróba zárta, ahol a mezőnyt két részre osztva a gólyák öt ismert zene dallamának kellet megmondaniuk a címét és előadóját.

A zsűri - Poszet Kinga (Szatmárnémeti RMDSZ Nőszervezet elnöknője), Kovács Eszter (újságíró), Czinzel László (Szatmár.ro főszerkesztője) - most sem volt könnyű helyzetben, a pontok összesítése azonban meglehetősen operatívan történt.

A Facebookon elindított fotó-lájkolós népszerűségi versenyben a fiúk közül Szejke Máté végzett az élen, a lányoknál Vincze Viktória lett az első.

A gólyabált a fiúk közül Ilonczai Dávid nyerte meg, a második helyen Szejke Máté, a harmadikon Turi Arnold végzett.

A lányok versenyében Pink Jenifer lett az első, udvarhölgyei pedig Bozsó Viktória és Vincze Viktória lettek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: