2010-03-14 16:14:20• hírek • Póti Orsolya

Karitatív táncversenyt rendeztek

Több mint száz fiatal lépett fel és adományozott a március 13-án, este 18 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában megszervezett táncversenyen.

A karitatív előadást és versenyt egy négyéves, szembetegséggel küszködő kislány, Tyira Sabina Jennifer megsegítésére szervezte ZynKy-Founder, azaz a "Black &  White Angels" hip hop csapata a „Vointa 1958 Satmarel" Sportegyesület, valamint a „Te Klubod" Kezdeményezés közreműködésével.
Tyira Sabina Jennifer már a második szemműtéten fog átesni egy párizsi kórházban, erre a családnak körülbelül 20 ezer euróra van szüksége.

Az ő megsegítésére egy olyan karitatív táncversenyt szerveztek, amelyen úgy a versenyre jelentkezők, mint a résztevevő közönség adományozott a kislánynak. A rendezvényen több mint száz fiatal vett részt, valamint felléptek szatmári, nagykárolyi, nagyváradi és dévai hip-hop tánc csapatok, olyanok mint B. Element, Dinamic Duo, Dunamis, Soso&Cycle és a Black&White Angels.

A „High School Street Dance Competition" táncverseny keretén belül Szatmár megyei gimnáziumok diákjai versenyeztek, azaz a Sport Líceum, a Faipari Líceum, az „Aurel Pop" Művészeti Líceum és a Nagykárolyi Elméleti Líceum tánccsapatai. A zsűri tagjai profi táncosokból és diszlettervezőkbol állt, akiknek nehéz dolgok volt, hiszen mindegyik csapat nagyszerű előadást produkált. A táncverseny első díjazotta végül a Nagykárolyi Elméleti Líceum csapata lett.

Egy belépőjegy ára 10 lej volt, és a jegyek árának összegét, valamint a további adományokat a szemműtétre váró kislány szüleinek adták át.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: