2013-08-10 19:47:12• hírek • Kocsis Zoltán

Karitatív születésnapi buli az újközpont betonján

Salsa, klasszikus versenytánc, breake dance - csak néhány azon tánckategóriák közül, amelyekkel megismerkedhettek az érdeklődők péntek délután Szatmárnémeti új központjában. A Szakszervezetek Művelődési Házának előterében előadott műsor célja kettős volt: születésnapi buli és karitatív akció is volt egyben.

A bemutató egyik szervezője, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ mellett a Black and White tánccsoport, amely fennállásának ötödik évfordulóját ünnepelte a bemutatóval. Emellett azonban a Szent Benedek Egyesület autista gyerekeinek is segíteni szeretett volna, ezért adománygyűjtést is szervezett.

A nemes cél érdekében pedig elfogadta a meghívást a Loga Dance School és a Passion4Salsa, valamint a nagyváradi Studio és Meyo Replay Dance iskolák is, továbbá olyan szólótáncosok is, mint a szalontai MrSiid, Vlady vagy Paula Rat.

Az előadással párhuzamosan az érdeklődők megtekinthették Dragos Edmondnak, a tánccsoport megalapítójának képeit is, melyeknek témája a tánc. A képeket bárki megvásárolhatta, az így befolyt összeget pedig a beteg gyermekek megsegítésére, kezelésére fordították.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: