2009-05-14 14:39:00• hírek • Szatmár.ro

Karitatív programokat is szerveznek

A Szatmár Megyei Reptéren júniusban megszervezésre kerülő Chevrolet DragRacing versenyre már le lehet adni a jelentkezéseket. A beiratkozáshoz szükséges információk több honlapon is elérhetők.

Mint ismeretes, a szatmárnémeti AutoSportKlub és a magyar Gyorsulási Bajnokság szervezői közösen egy olyan rangos, nemzetközi szintű gyorsulási verseny megszervezésén dolgoznak, amilyenre Romániában még ezidáig nem volt példa. A versenyt június 14-én szervezik meg, amelyre amatőr és profi pilóták jelentkezését is fogadják. Az érdeklődök a www.dragracing.ro-n, illetve a www.365hp.ro társszervezői oldalon minden szükséges információt megtalálhatnak. Jelentkezni a satumare@dragracing.ro e-mail címen lehet, vagy június 14-én, vasárnap reggel a helyszínen.

A Chevrolet DragRacing szervezői ezzel a versennyel nem csak az autósport és a különleges járművek szerelmeseit akarják megcélozni, hanem június 14-én karitatív tevékenységeket is végeznek: a szatmárnémeti Hans Lindner Alapítvány által működtetett „Reménysugár Programmal" közösen 10 daganatos betegséggel küzdő gyermeknek ajánlják fel az „élményautózás" lehetőségét, amelynek keretében a gyerekek profi pilóták mellett lehetnek "másodpilóták" és tehetnek meg több kört a pályán.

 

A gyorsulási verseny fő partnere a Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselete a 10 gyermek és azok családjai számára biztosítja a helyszínre való kijutást és a hazaszállítást, a szervezők pedig különleges figyelmet és ingyenes belépést ajánlanak nekik a verseny helyszínére. A Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselete amúgy már 4 éve működik együtt a Hans Lindner Alapítvánnyal. Ez idő alatt a Chevrolet West több akció megszervezésében segítette az alapítvány működését, s lassan már hagyománnyá vált, hogy a márkaképviseletük szatmárnémeti bemutatótermében kerül megrendezésre az Ötletbörze vállalkozói játék végső megmérettetése.

A Chevrolet West az idén jelentős összeggel is támogatta az alapítvány Reménysugár programját, a felajánlott összeg három rákos kisgyereknek adott lehetőséget, egy több mint 1000 euróba kerülő PET vizsgálat elvégzésére, amely megállapíthatóvá teszi a rákos daganat áttételét. Emellett pedig elegendő volt egy Elektromiográf - Elektroneurográf (EMG-ENG) készülék részletre való megvásárlásához szükséges önrész kifizetésére is. A West Medica klinikán helyet kapott készülék, bizonyos izombántalmak korai felismerését teszi lehetővé.

A Reménysugár Programról az érdeklődök bővebb információkat és fényképeket a www.razasperantei.ro oldalon találhatnak.

Már lehet jelentkezni a Chevrolet DragRacing gyorsulási versenyre

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: