2019-08-27 06:08:34• hírek • Bede Emőke

Karitatív koncerttel támogatják Tomi kezelését

„Tomi már megkezdte a kezelést és pozitívan reagált rá. Amellett, hogy köszönjük az eddigi adományokat, a biztató szavakat és imákat, azt is szeretnénk bejelenteni, hogy a hosszú folyamat végén a fennmaradó összeget egy hasonló eset megsegítésére fogjuk felajánlani” – idézte nemrégiben az akut limfoid leukémiával kezelt Tomi szüleit a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Barna József tűzoltó kisfia, Tomi egy budapesti kirándulás közben lett rosszul. Az orvosok rengeteg analízist lefuttattak, majd jött a villámcsapásszerű diagnózis: a kisfiú akut limfoid leukémiában szenved. Tomit azóta a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában ápolják, ahol egy intenzív, és épp ezért roppant agresszív citosztatikus kezelésnek vetik alá. A gyógykezelés vélhetően két évig fog tartani, épp ezért legalább az egyik szülőnek a magyarországi városba kell költöznie. A vizsgálatok és a kezelések költsége az első fázisban kb. 32 ezer euróba fog kerülni, mely sajnos bőven túllépi a család keresetét.


A család nehéz helyzete nem hagyta hidegen a Szatmárnémeti Evangélikus-Lutheránus Egyházközséget sem, melynek tagjai úgy döntöttek, karitatív koncerttel járulnak hozzá a kezelési költségek fedezéséhez. Az augusztus 31-én, 18 órától, a szatmárnémeti lutheránus imaházban (Wolfenbüttel utca, 36 szám, a Kispiac mellett) kezdődő eseményen a Szegletkő dicsőítő együttest lehet majd hallani. A nemes célú koncertre a szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: