2013-11-14 08:18:20• hírek • Szatmár.ro

Karikás Tamara és Szilágyi Péter lettek a Kölcsey szépei

Izgalmas, színes, spanyol-tematikájú gólyabált tartott szerda este a Kölcsey Ferenc Főgimnázium a Szakszervezetek Művelődési Házában. Bemutatkoztak a kilencedikes osztályok, a szépségverseny résztvevői rátermettségüket is bizonyították, a Ködefisz vezetői pedig átadták a stafétabotot a nemrég megválasztott új elnökségnek.

A Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében nem volt elég az ülőhely, annyian voltak kíváncsiak a rendezvényre, amely már napok óta izgalomban tartotta a kölcseyseket. A nézők a rövid köszöntők után a tíz gólyalány és gólyafiú vetélkedését izgulhatták vagy éppen nevethették végig. Volt egyszerű bemutatkozás, aztán levetítették azokat az 5 perces videókat, amiket a gólyák csoportosan készítettek el - ezek szappanopara-jelenetek voltak.

A kilencedikes osztályos zenés bevonulása után újra a versenyzőké volt a főszerep, ekkor tánctudásukat bizonyították a zsűrinek és a közönségnek. Eddig nem ismert spanyol szavakat is meg kellett magyarázniuk a Miss és Mister, azaz Senorita és Senor cím várományosainak, majd szituációs tájékban bizonyították talpraesettségüket. A rendezvényt a Passion4Salsa, Tepfenhart Beatrix, a Kallós testvérek és az Akusztik-trió fellépése tette színesebbé.

Megható pillanata volt az estének, amikor Pataki Enikő igazgatónő röviden értékelte a Köfedisz-vezetők eddigi munkáját, majd megkérte őket, hogy adják át a stafétabotot az újonnan megválasztott vezetőségnek. Pataki szerint kitűnő szervezői munkát végeztek a diáktanács leköszönt vezetői, sikeres rendezvényeket szerveztek mint amilyen ez a gólyabál is volt, de mertek újat gondolni és megszervezni a Kölcseysek Bálját vagy a Hippi partyt.

A Köfedisz diákszervezet tagjai átadták a stafétát a következő vezetőségnek

Bereczki Réka elnök, Kovács Kitti alelnök és Nagy Berni titkár feladatait a jótanácsokkal és eddigi rendezvények leírását tartalmazó Köfedisz-krónikával együtt Dobai Bernadett elnök, Gönczy Tamás alelnök és Kádár Hannelore vette át.

Rövid zenei betét után aztán következett az eredményhirdetés. A Köfedisz Facebook-oldalán elindított szavazáson Magos Tamás és Wolf Petra voltak a legnépszerűbbek, díjazták is őket.

A zsűri döntése nyomán a lányok versenyében Karikás Tamara diadalmaskodott, udvarhölgyei pedig Wolf Petra és Nagy Katinka lettek. A fiúknál a gólyák versenyét Szilágyi Péter nyerte meg, a második Kovács András, a harmadik Zolcsák Mátyás lett.

A képgaléria fotóiért köszönet Gönczy Tamásnak.

A gólyabál díjazottjai

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: