2018-09-28 09:40:18• hírek • Bede Emőke

Kardot vitt magával az iskolába a középiskolás fiú

Nem mindennapi képsorokat rögzített egy diák egy Olt megyei középiskolában: osztálytársa egy méretes karddal ment iskolába –közli az observator.tv portál.

Az esetet rögzítő diák a felvételt feltöltötte a Facebook-ra is. A videóból kiderült, hogy a fiú többször is teljes erőből a tábla felé hajította a kardot, melynek pengéje bele is állt a deszkába. Ezt addig művelte, míg a táblából nagyobb fadarabok kezdtek el kipotyogni. A történet többi részletét egyelőre nem sikerült tisztázni, annyi azonban bizonyos, hogy a rendőrség akár bűnügyi dossziét is nyithat az ügyben.
 

Az idei tanévben már több alkalommal is napvilágra kerültek olyan hírek, melyek verekedésekről vagy egyéb agresszív megnyilvánulásokról számoltak be. A diákok közti összetűzések mellett arra is volt példa, hogy a tanuló saját tanárát fenyegette meg. A legsúlyosabb eset azonban kétségtelenül az volt, amikor egy fiút egy olyan iskolatársa vert össze, aki egyébként rendszeresen bokszol. A gyereket azóta többször is műteni kellett az elszenvedett sérülései miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: