2011-08-24 14:05:53• hírek • Szatmár.ro

Karaoke verseny lesz a PMN-en

Elérkezett a pillanat, ma kezdetét veszi a X. Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozat.

Az elmúlt napokban, hetekben már számos programra hívtuk fel a szatmáriak figyelmét, ám a változatos és bő programok között még mindig van olyan, ami említést érdemel. Ilyen például a pénteki karaoke verseny! Pénteken, augusztus 26-án, este 9 órától Te vagy az, aki mikrofont ragadhat.

A X. Partiumi Magyar Napok szervezői és a NetMusic hatalmas bulira várják az érdeklődőket és a vállalkozó szelleműeket a Kossuth Kertben felállított kis színpadnál, ahol a Roland Music School szakavatott zsűrije előtt bizonyíthatod, hogy téged az Ég is a színpadra teremtett. Nem baj, ha kicsit hamis, vagy bátortalan, a lényeg az, hogy a közönség jól szórakozzon.

A legjobb fellépőt a NetMusic egy elektromos gitárral díjazza, ami mellett további számos értékes ajándék is gazdára talál majd, mint például egy kétszemélyes vacsora a Chilly Csárda jóvoltából, valamint több jubileumi Partiumi Magyar Napos póló. Ne légy tétova tesze - tosza, ne kíméld a Kossuth kerti varjakat: állj be a rivaldafénybe és ereszd ki a hangodat péntek este 9 órától a NetMusic karaoke versenyén!

A Partiumi Magyar Napok Támogatói

Arany fokozatú Támogatók: Tarr Beton, Autonet

Ezüst fokozatú Támogatók: Korall Klinika, Rosendahl, Dominium, Confort Design, Grup West, Opel, Chevrolet, Ger-Bog, Communitas Alapítvány, Bizmann, Second Tex, No Pardon Étterem, Poszet, SVD Bau

 

A tavalyi dobogósok: Kinga és Katinka, Fehér Réka és Surányi Botond
A tavalyi dobogósok: Kinga és Katinka, Fehér Réka és Surányi Botond

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: