2012-11-16 11:09:10• hírek • Szatmár.ro

Megtartottuk a Karaoke Maraton első fordulóját

Csütörtök este hatan léptek fel a Szatmár.ro és a Music'at Pub által szervezett idei Karaoke Maratonon.

Idén is lehetőséget adunk azoknak, akik tehetséget éreznek magukban az éneklés terén! A Karaoke Maraton első elődöntőjének vége, de még jelentkezhettek a november 22.-i versenybe, hogy egy jó produkcióval a zsűrit meggyőzve a döntőbe kerüljetek, s ott elvigyétek az első három helyezettnek járó díjak valamelyikét.

Hat tehetséges karaoke-énekes lépett fel a tehetségkutató első elődöntőjében csütörtök este, a Music'at Pubban. Volt aki kicsit félve, volt aki bátran, magabiztosan állt színpadra, hogy elénekelje az általa választott dalt, a zsűri - Varga Mária (Szatmári Művészeti Iskola), Póti Orsolya (Szatmár.ro) és Barakonyi Gergő (City Rádió) - pedig röviden értékelte, pontozta az előadásokat. A jó hangulatú rendezvényről végül a zsűri döntése értelmében négy énekes jutott tovább a november 29-én megrendezésre kerülő döntőbe. Ők a következők: Babos Katinka, Székely Gabriella, Sipos Ingeborg és Pop Ionut.

A döntő első három helyezettje egy-egy két személyre szóló hosszú hétvégét nyer félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. A Music'at Pub pedig 500 lejjel jutalmazza az első helyezettet, 200 lejjel pedig a másodikat.

A Karaoke Maratonra a MusiC'at Pubban, illetve a jatek@szatmar.ro e-mail címen lehet jelentkezni. A versenyen csak egyénileg lehet részt venni. Személyes jelentkezés esetén mindenkinek egy adatlapot kell kitöltenie, a következő információkkal: név, életkor (min.15 év), telefonszám, e-mail cím, a választott dal címe, és annak előadója. Az e-mailben elküldött jelentkezéseknek is ugyanezeket az információkat kötelezően tartalmazniuk kell. 

Ha jelentkezel, akkor a november 22.-i eseményen mutathatod meg a tehetségedet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: