2010-05-12 09:07:09• hírek • Szatmár.ro

Robbant a Karaoke Live!

Fantasztikus tehetségek, remek hangulat. Legrövidebben így lehetne jellemezni a Szatmár.ro és a Music'at Pub Karaoke Live tehetségkutató versenyét. A zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen alig akadt versenyző, aki legalább egy 10-es minősítést ne szerzett volna be. A továbbjutók: Czumbil Henrietta, Merk Annamária és Opre Florian.

4ever, Music'at, Szatmár.ro és tehetséges énekesek - ha ennyi jó dolog egyszerre találkozik, abból valami igazán sikeres sül ki. Így volt ez a Karaoke Live esetében is. Hírportálunk ugyanis kicsit átalakította a Karaoke maratont, most nem számítógépről ment a zenei alap, hanem a 4Ever élőben adta elő a zenei alapot. Az eredmény egyébként remek lett, az élő produkciók igazi örömzenéléssé váltak, s az is bebizonyosodott, hogy a zenészek nem túloztak, amikor azt mondták: kivételesen tehetséges énekesek jelentkeztek a versenyre.

A zsűrinek sem volt könnyű dolga, Tóth Klarissz (Szatmár.ro), Nagy Anikó (Harag György Színtársulat) és Deac Mircea (Művészeti Iskola) kilenc énekes közül juttatott tovább három személyt, akik majd a június elsejei döntőben fognak fellépni. Sajnos csak hárman juthattak tovább, de több énekes is csak egy-két ponttal maradt le a dobogóról, és szinte mindenki kapott  - legalább egy zsűritagtól  - tíz pontos értékelést. Elhangzott többek között régi westernfilm betétdala, Whitney Huston dal, Gloria Gaynor I'll vill survive-ja, de volt énekes aki román vagy magyar dallal is próbálkozott.


Florian Opre improvizált és továbbjutott
Florian Opre improvizált és továbbjutott


Az egyik legnagyobb sikert Opre Florian aratta, aki csak buliból nevezett be a versenyre, előzetes próba, vagy a zenekarral közös gyakorlás nélkül. Viszont ebből semmi nem látszott meg a produkción, a zenészek és az énekes úgy adta elő a dalt, mintha már évek óta együtt zenéltek volna. Florin mellett a döntőbe jutott még Czumbil Henrietta és Merk Annamária is.

Akik kedvet kaptak a Karaoke Live-hoz, azok még jelentkezhetnek a versenyre, hiszen még van pár szabad hely az elődöntőkre. Jelentkezni a jatek@szatmar.ro e-mail címen illetve a Music'at pubban lehet. Most pedig jöjjenek a díjak, amiket a legjobb előadók kapnak majd meg:

Az első helyezett díja egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége a hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban, egy 500 lej értékű minőségi bor vásárlási utalvány a Nachbil borászat felajánlásával. A zene szerelmesei számára azonban nagy valószínűséggel az első helyezettnek járó közös élő koncert a Music'at Pubban a 4ever együttessel. 
A második helyezett egy két éjszakás félpanziós wellness hétvégének örülhet majd a hajdúszoboszlói Hotel Napsugár felajánlásával, valamint a Fitland fitnessközpont 300 lej értékű egészség-utalványát is megkapja. 
A harmadik helyezett nyereménye egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban valamint az Aphrodité szépségszalon 200 lej értékű szépségutalványa.

A versenyben résztvevők továbbá különdíjakra is számíthatnak: a Szatmárnémeti Pokerface élő pókerklub két 50 lej értékű turnament beugrót ajánlott fel, a One Day Club online szállásközvetítő portál pedig egy egy éves, 60 ezer forint értékű klubtagságot ajánl fel egy versenyzőnek.

A Karaoke Live-on fellépő énekesek mindegyike egy-egy Szatmár.ro-s ajándék pólót is magáénak tudhat, ahhoz pedig, hogy a hangszálak ne száradjanak ki, a Music'at minden versenyzőt a fellépés estéjén egy korsó hideg sörre vagy egy üdítőitalra lát vendégül.

Támogatók:
Hotel Napsugár Hajdúszoboszló, Nachbil, Fitland, Aphrodité szépségszalon, One Day Club online szállásközvetítő portál, Pokerface élő pókerklub, Sound Tech,  

Médiatámogatók: SZMHirlap, Rádió 1, Zile si Nopti, Portalsm.ro, Adevarul de Seara, TV1 Samtel.


Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: