2010-05-10 16:22:54• hírek • Balog Anita

Kedden rajtol a Karaoke Live!

Hogy a 4Ever zenekar tagjai, vagy az énekesek izgulnak jobban, azt nehéz lenne eldönteni, viszont egy biztos: kedd este indul a Szatmár.ro hírportál és a Music'at pub közös tehetségkutatója, a Karaoke Live! Hétfőn ellátogattunk a 4Ever titkos próbatermébe is, ahol meglestük: hogyan készülnek a fellépésre.

Újdonsággal rukkoltunk elő: kicsit megbolondítottuk az eddigi nagy sikerű Karaoke Maratont, sokkal izgalmasabbá, sőt, élőbbé téve a produkciókat. A Karaoke Live különlegessége az, hogy a fellépők nem gépzenére adják elő produkciójukat, hanem szatmárnémeti kedvenc zenekara, a 4Ever játssza élőben a dalokat.

A keddi indulásra kilencen iratkoztak fel, ezért már nagy érdeklődéssel várjuk a produkciókat. Akik eddig nem jelentkeztek tehetségkutató versenyünkre, még megtehetik, hiszen a május 11-in kívül még két elődöntője lesz a Karaoke Live-nak. A május 18-án és május 25-én megrendezésre kerülő elődöntőkre. Jelentkezési lapot a Music'at Pubban lehet kitölteni vagy jelentkezni lehet e-mailben is a jatek@szatmar.ro címen is.

Hétfőn késő délután felkerestük próbatermében a 4Ever zenekart is, hogy lássuk, miként készülnek a kedd esti fellépésre. A fiúktól megtudtuk, próbáltak már néhány fellépővel és kijelentették: igazi tehetségek jelentkeztek a versenyre. A legtöbb versenyzővel könnyen megtalálták a közös hangot, volt akivel kétszer elpróbálták a dalt és be is fejezték a közös próbát - annyira jól ment az együtt zenélés. Volt akivel közösen ötlötték ki, milyen hangmagasságon énekeljen és a dalválasztásban is segítettek dönteni.

Megtudtuk: a legtöbb versenyzők többsége nem a repertoárként összeállított listáról választott dalt, így a zenészeknek minden új dalt be kellett gyakorolniuk. -A zenekar új dalokat tanuk, s közben új tehetségeket is felfedezünk - összegezte Henter Ambrus, a zenekar énekese. És hogy milyen dalokat hallhat majd a közönség kedd este a Macskában? Annyit elárulhatunk, hogy egy B.J.Tomas dal és egy Michael Bubley nóta is elhangzik majd.


A 4Ever Leitersdorfer Edittel próbál
A 4Ever Leitersdorfer Edittel próbál


A Karaoke Live-on résztvevők amúgy nem csak élőzenés fellépéssel kapcsolatos tapasztalatokat nyerhetnek, hiszen értékes nyeremények várják a legjobbakat.

Az első helyezett díja egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége a hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban, egy 500 lej értékű minőségi bor vásárlási utalvány a Nachbil borászat felajánlásával. A zene szerelmesei számára azonban nagy valószínűséggel az első helyezettnek járó közös élő koncert a Music'at Pubban a 4ever együttessel. 
A második helyezett egy két éjszakás félpanziós wellness hétvégének örülhet majd a hajdúszoboszlói Hotel Napsugár felajánlásával, valamint a Fitland fitnessközpont 300 lej értékű egészség-utalványát is megkapja. 
A harmadik helyezett nyereménye egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban valamint az Aphrodité szépségszalon 200 lej értékű szépségutalványa.

A versenyben résztvevők továbbá különdíjakra is számíthatnak: a Szatmárnémeti Pokerface élő pókerklub két 50 lej értékű turnament beugrót ajánlott fel, a One Day Club online szállásközvetítő portál pedig egy egy éves, 60 ezer forint értékű klubtagságot ajánl fel egy versenyzőnek. Továbbá minden fellépő Szatmár.ro-s pólót kap - már csak ezért is érdemes jelentkezni.


Steib Józseffel egyeztet a zenekar
Steib Józseffel egyeztet a zenekar


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: