2010-05-26 11:50:29• hírek • Szatmar.ro

Karaoke Live - megtartottuk a harmadik elődöntőt

Telt házas volt a kedd esti Karaoke Live harmadik elődöntője is a Music'At Pubban. Ez alkalommal nyolcan jelentek meg a megmérettetésen.

A repertoárban ez alkalommal is szerepeltek csakúgy magyar, mint külföldi előadók dalai. Whitney Houstontól, Máté Péterig több ismert dallam is felcsendült az eddig többnyire fel nem fedezett tehetségektől, akiket ez alkalommal is a Forever zenekar kísért. Ez alkalommal Harkai Réka Megasztáros előadó és kísérői népzenével kedveskedtek a hallgatóságnak.

A két első helyezett Halász Beáta és a hollandiai Milou Ruiterkamp lett, utóbbi azonban lemondott helyezéséről, mivel ma aznap volt utolsó estélye Szatmárnémetiben, így a későbbiekben értelmetlen lett volna fenntartani számára a helyet.

Halász Bea Pinknek a Trouble című számát adta elő nagy sikerrel, Millou pedig Lady Gaganak a Poker Face című számát. Mindketten harminc pontot, azaz csillagos tízeseket kaptak a zsűritől. A második helyezett Pataki Ágota lett Máté Péter Jó barátok című számának előadásával, amellyel szintén osztatlan sikert aratott a közönségben. Süveg Károly harmadik helyezett lett Máté Péter Zene nélkül mit érek én című dalával, miután Millou visszalépett az első helyezéstől.

Az est különlegességéhez az is hozzátartozott, hogy a gyönyörű hangú Millou aznap ünnepelte születésnapját, így a zenekar és a közönség közösen köszöntötte őt a Happy Birthday című dallal. Ez az est is családias hangulatú volt és remek előadók mutatkoztak be a szatmári közönségnek.

A Szatmár.ro ás a Music'At Pub közös Karake Live versenyének így kialakult a döntő mezőnye: június elsején kilenc tehetséges énekes lép majd fel a döntőben.


Millou Ruiterkamp harminc pontott kapott a zsűritől
Millou Ruiterkamp harminc pontott kapott a zsűritől


Halász Beáta szintén a maximális pontszámot kapta
Halász Beáta szintén a maximális pontszámot kapta


Pataki Ágota a második helyezést érte el
Pataki Ágota a második helyezést érte el


Süveg Károly Máté Péter dalával a harmadik helyre került
Süveg Károly Máté Péter dalával a harmadik helyre került


A június elsején megrendezésre kerülő döntőben az első helyezett díja egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége a hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban, egy 500 lej értékű minőségi bor vásárlási utalvány a Nachbil borászat felajánlásával. A zene szerelmesei számára azonban nagy valószínűséggel az első helyezettnek járó közös élő koncert a Music'at Pubban a 4ever együttessel. 
A második helyezett egy két éjszakás félpanziós wellness hétvégének örülhet majd a hajdúszoboszlói Hotel Napsugár felajánlásával, valamint a Fitland fitnessközpont 300 lej értékű egészség-utalványát is megkapja. 
A harmadik helyezett nyereménye egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban valamint az Aphrodité szépségszalon 200 lej értékű szépségutalványa.

A versenyben résztvevők továbbá különdíjakra is számíthatnak: a Szatmárnémeti Pokerface élő pókerklub két 50 lej értékű turnament beugrót ajánlott fel, a One Day Club online szállásközvetítő portál pedig egy egy éves, 60 ezer forint értékű klubtagságot ajánl fel egy versenyzőnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: