2010-04-16 16:41:19• hírek • Szatmár.ro

Karaoke Live! A hangok tavaszi durranása....

Az első Karaoke Maraton nagy siker volt, a második még nagyobb... de most minden eddiginél nagyobb dobásra készülünk!

A tavalyi évben hatalmas sikert aratott a Szatmár.ro és a Music'at Pub két közös Karaooke-maratonja: idősek és fiatalok összeszedték minden bátorságukat és színpadra léptek kedvenc dalukkal a szigorú zsűri és a közönség előtt. Igazi tehetségeket fedeztünk fel rendezvényeinken, akik közül volt, aki hangjának továbbképzését nyerte tőlünk, mások profi stúdióban vehették fel dalaikat. A 16 évnél idősebb, leendő és a már felfedezett csillagokra újabb megmérettetés vár, olyan nyereményekkel, amelyeket már most irigyelünk a nyertesektől.

Aki már csak egyszer is eljátszott a sztárság gondolatával, biztos elképzelt már egy koncertet, amelyen ő a sztár, előtte a közönség tombol, a hátánál pedig profi zenészek játszanak élőben. Nos, ezt az érzést hozza el minden fellépő számára új közös rendezvényünk a Macskával, a Karaoke Live! A jelentkezőknek most először lehetőségük lesz arra, hogy élőzenés kísérettel adják elő kedvenc dalaikat, méghozzá profi zenészek, szatmárnémeti kedvenc zenekarának, a 4Evernek a kíséretével. A zenekar egy ötven dalból álló repertoárt állított össze a versenyre, ám ha a listán nem szerepel a te kedvenc dalod, a fiúk elvállalták, hogy - csak a te kedvedért - betanulják azt! Persze a Karaoke-feeling nem fog elveszni, a dalok szövegét most is figyelemmel követheted a kivetítőn.
Ugye máris biztos vagy benne, hogy jelentkezni fogsz? Akkor jöjjenek a részletek!


Karaoke Live a Szatmár.ro-val


Jelentkezni az idei tavasz legnagyobb durranásának számító  Karaoke Live-ra két módon lehet: egyrészt e-mailen, a jatek@szatmar.ro címen! A levélben feltétlenül fel kell tüntetned a neved, telefonszámod, a dal előadóját illetve címét, amivel a közönség elé szeretnél lépni. Az első forduló május 11-én lesz, a második május 18-án, a harmadikra pedig május 25-én kerül sor. A jelentkezésben kérünk, azt is jelezd, melyik dátumon lépnél be a versenybe, hogy lélegzetelállító produkcióddal a június 1-i döntőbe juthass. Jelentkezni lehet továbbá a Music'at Pubban is, ahol egy jelentkezőlapon kell feltüntetni az E-mailben is kért adatokat! Jelentkezni április 15 és május 23 között lehet!

A nyereményeket már sokat emlegettük, úgyhogy ideje nyilvánosságra hozzuk, mit nyerhetnek a legjobb énekesek!

Az első helyezett díja egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége a hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban, egy 500 lej értékű minőségi bor vásárlási utalvány a Nachbil borászat felajánlásával. A zene szerelmesei számára azonban nagy valószínűséggel az első helyezettnek járó közös élő koncert a Music'at Pubban a 4ever együttessel. 
A második helyezett egy két éjszakás félpanziós wellness hétvégének örülhet majd a hajdúszoboszlói Hotel Napsugár felajánlásával, valamint a Fitland fitnessközpont 300 lej értékű egészség-utalványát is megkapja. 
A harmadik helyezett nyereménye egy két éjszakás félpanziós wellness hétvége hajdúszoboszlói Hotel Napsugárban valamint az Aphrodité szépségszalon 200 lej értékű szépségutalványa.

A versenyben résztvevők továbbá különdíjakra is számíthatnak: a Szatmárnémeti Pokerface élő pókerklub két 50 lej értékű turnament beugrót ajánlott fel, a One Day Club online szállásközvetítő portál pedig egy egy éves, 60 ezer forint értékű klubtagságot ajánl fel egy versenyzőnek.

A Karaoke Live-on fellépő énekesek mindegyike egy-egy Szatmár.ro-s ajándék pólót is magáénak tudhat, ahhoz pedig, hogy a hangszálak ne száradjanak ki, a Music'at minden versenyzőt a fellépés estéjén egy korsó hideg sörre vagy egy üdítőitalra lát vendégül.

Sok sikert mindenkinek!

Támogatók:
Hotel Napsugár Hajdúszoboszló, Nachbil, Fitland, Aphrodité szépségszalon, One Day Club online szállásközvetítő portál, Pokerface élő pókerklub, Sound Tech,  

Médiatámogatók: SZMHirlap, Rádió 1, Zile si Nopti, Portalsm.ro, Adevarul de Seara, TV1 Samtel.


Karaoke Live - a dalok listája
Karaoke Live - a dalok listája


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: