2020-03-30 07:57:22• hírek • Blikk.hu

Karanténvideót forgatott az Ossian

Friss dallal jelentkezett az Ossian, amelyhez egy igen különleges videó is készült.

A Blikk is megírta, hogy április 17-én Csak a jót címmel új albummal jelentkezik az Ossian. A zenészek a korong címadó dala, és a nőnapi Követem vakon ballada után most bemutattak még egy dalt a lemezről, amelyhez annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt jelenleg ők is otthon tartózkodnak, készítettek egy klipet is a rajongóknak.
 

Az "Aki előre néz" című szám kisfilmjét Flaster Robi rakta össze azokból a felvételekből, amelyeket a tagok külön-külön, a saját lakhelyükön forgattak. A banda ezzel is arra szeretné buzdítani a közönségét, ha tehetik - magukat és a szeretteiket is óvva - maradjanak otthon!
 

- Szerintem a Csak a Jót albumnak az egyik fő jellemzője a sokszínűség, a merész váltások, ebben a dalban is egy teljesen más hangulat érkezik, ilyen jellegű számot még nem is csináltunk eddig - mondta a friss nótáról Paksi Endre, az Ossian frontembere. - A múltidézés és az összegzés folytatódik ugyan benne, de a refrén itt is egyértelműen optimista és a jövőbe tekintő, amire ebben a nehéz időkben különösen szükség van szerintem. Ebben a refrénben is erős, többszólamú vokál szólal meg és örömmel tapasztaltam, hogy mindenkinek feltűnik, aki eddig hallotta az anyagot, hogy ezen a téren is mekkora előrelépés történt. Ezúttal az összes szólamot egyedül énekeltem fel minden dalban. A végeredmény abszolút megérte, mert rettentően egységesek és ütősek lettek a vokálok is.


 


A “Csak a Jót” albumot nyitó címadó dal egy szöveges videóval debütált március elsején, amit azóta már több mint 270 ezren néztek meg. Egy héttel később érkezett a lemez első klipes dala: a hölgyeket - a tavalyi Gyönyörű bolond című szerzeményhez hasonlóan - nőnap alkalmából köszöntötte a zenekar a "Követem vakon" című lírai ballada kisfilmjével. Ez a dal is kifejezetten népszerű, hiszen már több mint 220 ezren nézték meg a YouTube-on. Az április 17-én érkező album egyébként az előrendelések alapján már most elérte az aranylemez státuszt és biztos úton halad afelé, hogy platinalemez legyen.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: