2010-12-15 16:05:01• hírek • Nagykároly.ro

Karácsonyi rendezvények

Kezdődnek Nagykárolyban a karácsonyi rendezvények. A megyejogú város kulturális központja kellemes ünnepeket kíván és szeretettel meghív mindenkit az évzáró programjaira.

X-MAS FEST 2010 - Nagykároly: december 17-én, pénteken 19 órától a Szent László Közösségi Házban A mi ajándékunk címmel zenés, táncos műsor a kulturális központ tanítványainak előadásában.

December 18-án, szombaton 17 órától szintén a Szent László Közösségi Házban a Song for Christmas elnevezéssel a kulturális központ zenekarainak és szólistáinak évvégi műsora lesz megtekinthető.

December 19-én, vasárnap 16 órától a nagykárolyi ortodox templomban Szatmár megye kórusainak ünnepi műsora lesz, míg a Szent László Közösségi Házban 17 órakor karácsonyi előadás veszi kezdetét, melyet a Szent András és Szent Antal görög katolikus egyházközségek szerveztek. Szintén aznap este 6 órától a városháza nagytermében a debreceni Simonffy Trió komolyzenei hangversenye lesz. Felhangzanak majd Haydn-, Mozart- és Hummel-művek.

December 20-án, hétfőn 18 órakor a katonai emlékmű előtti téren a nagykárolyi középiskolások ünnepi köszöntője, majd a Nord Vest TV Mikulásának ajándékosztója lesz.

December 21-én, kedden 17 órakor a katonai emlékmű előtti téren a Mondd el a Télapónak a kívánságodat című műsor kezdődik a Télapó-házban. Ezután a nagykárolyi, piskolti, mezőfényi és kaplonyi általános iskolások ünnepi műsora lesz megtekinthető.

December 22-én, szerdán 17 órától a katonai emlékmű előtti téren szintén a Mondd el a Télapónak a kívánságodat című műsor kezdődik a Télapó-házban, majd szintén a nagykárolyi, piskolti, mezőfényi és kaplonyi általános iskolások ünnepi műsora lesz megtekinthető.

A belépés minden rendezvényre ingyenes.


Song for Chritmas


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: