2015-11-21 01:01:35• hírek • Kocsis Zoltán

Karácsonyi vásár öt-hat standdal...

Karácsonyi vásár Bécsben
Karácsonyi vásár Bécsben

Idén télen is ingyen lehet majd parkolni Szatmárnémetiben - figyelmeztetés a hazalátogatóknak!

Akárcsak az előző években, a téli ünnepek környékén idén is ingyen parkolhatnak majd az autósok Szatmárnémetiben. A polgármester civilizált viselkedést kér a hazalátogatóktól és elismerte: egyelőre nehézkesen alakul a karácsonyi vásár.

Dorel Coica bejelentése szerint december 19-től január 3-ig ingyen parkolhatnak az autósok Szatmárnémetiben. Beleértve a város központját is. Már amennyiben marad egyáltalán hely parkolni...

A város első embere megerősítette ugyanis, hogy december 5. és január 3. között lezárják a közúti forgalom elől a település régi központját. A Szabadság-térre és az azt övező körforgalomba ugyanis nagyszabású karácsonyi vásárt álmodott a város vezetősége. Egyelőre azonban alig öt-hat cég jelezte részvételi szándékát, ismerte el Coica. "Minden kezdet nehéz", jegyezte meg.

A polgármester arról is beszámolt, hogy a műjégpályát mégsem a Pannónia-szálló előtt állíttatná fel, hanem a szatmáriak által egyszerűen csak új központnak nevezett Október 25-téren. „Egyelőre vizsgáljuk ennek a lehetőségét", mondta Coica.

A polgármester felszólította a külföldön dolgozó és az ünnepekre hazalátogató autósokat, hogy viselkedjenek civilizáltan. „Viselkedjenek úgy, ahogy azt külföldön teszik! Tiszteljenek meg minket is azzal, hogy betartják a szabályokat. Ha nem teszik, szigorú bírságokra számíthatnak", figyelmeztetett Coica.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: