2012-12-07 09:48:35• hírek • (x)

Karácsonyi vásár és egyéb újdonságok a Grand Mallban

Foglalj mozijegyet a Grand Mall oldalán és ha gyors vagy, most ingyen, vagy kedvezményesen kapod meg azt.

Számos újdonság van decemberben a Grand Mall háza táján. A legfrissebb az, hogy az áruház oldalán már lehetőség van mozijegy foglalására is. Ezentúl tehát nem kell telefonálni, nem kell személyesen beszaladni a jegyfoglalásért, hanem kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve választhatod ki a helyet, az időpontot. A foglalás alkalmával egy kódot kapsz, amit a jegypénztárnál kell bemondanod és az alapján kapod kézhez a jegyed.

Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen egy-egy sikerfilm vetítésekor villámgyorsan elfogynak a helyek, és olyan is van, hogy napokkal előre sem tudsz már szabad helyeket találni.

Sőt, ha gyors vagy, és már most jegyet foglalsz az interneten, akár ingyen is megkaphatod a belépőt a filmre, amelyik érdekel! Ha pedig nem voltál elég gyors, így is hozzájuthatsz a kedvezményes jegyek valamelyikéhez. Belépőt és helyet ezen a linken foglalhatsz!

Emellett a Grand Mallban most megveheted szeretteidnek a karácsonyi meglepetéseket is, hiszen az áruházban karácsonyi vásár zajlik. Látogass el a Grand Mallba december 23-ig, és válogass a sok árucikk közül. A vásár keretein belül pedig december 14-én 19 órától ingyenes könnyűzenei koncertre kerül sor, amelyen fellép Andrea Balan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: