2017-12-09 14:15:19• hírek • Oszkó Viktória

Karácsonyi vásár a Hám Jánosban

A karácsonyi hangolódás mellett egy másik fontos küldetése is van az ünnepi vásárnak, mégpedig a segítségnyújtás.

A Hám János Római Katolikus Teológiai Lícem vezetősége ugyanis úgy döntött, hogy a karácsonyi vásár során kiárusított apróságokból befolyt összeget a Kölcsey Ferenc Főgimnázium második osztályos diákjának, Ungvári István Krisztiánnak ajánlja fel, aki nagyon súlyos betegségben szenved.
 

A rendezvény december 13-án, 18:00 órakor kezdődik, és egészen este 20:00 óráig tart majd az iskola sportudvarán. A vásáron az óvoda és iskola diákjai együtt kínálják majd saját készítésű, kézműves termékeiket.
 

Az osztályok különálló standoknál alakíthatják majd ki saját kis piacterüket, ahol az eladásra szánt ajándékok értékét Angyalka-kuponokban mérik. A kuponokat az iskola folyosójának három pontján lehet majd megvásárolni a szülőktől, 1, 2, 5, illetve 10 lej értékben. Erre az alkalomra készült az iskola jelképét viselő bögre is, amely 10 lejért találhat majd gazdára.
 

Hogy mindenki szívét átjárja az adventi készülődés hangulata, a berendezett színpadon karácsonyi énekek szólnak majd, lesz közös kántálás, karácsonyfa, és az átfagyott kezeket melegítő forró, illatos tea is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: