2010-12-20 16:12:55• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi vásár, Tasnádon is

Első alkalommal Tasnádon is megtartják a karácsonyi vásárt.

A rendezvény ötlete az NDF ifjúsági szervezetének tagjaitól származik, és ők vállaltak szerepet a szervezésben is. Schmidt Mária, az NDF oszlopos tagja elmondása szerint nem bazári, kolbászos-miccses eseményt akarnak, hanem azt, hogy méltóképpen ünnepeljenek a város főterén is az emberek.

Az árus-standoknál nem csak karácsonnyal kapcsolatos tárgyakat és díszeket lehet majd vásárolni, hanem a gyerekeket forró tea, a felnőtteket forralt bor várja majd - és természetesen alkalomhoz illő zene, amit a résztvevő csoportok hoznak majd magukkal. A tasnádi Karácsonyi Vásár színhelye a város „felső parkja", részt vesznek rajta az alábbi csoportok: a Gemeinsam, a helyi ortodox egyház, a Dustriders Motorosklub, a helyi cserkészcsapat.

Nyitvatartás: december 22-én 14-22 óra között, december 23-án 9-22 óra között. Az eseménynek a része lesz december 23-án, 14 órakor az a karácsonyi koncert is, amelyet a helyi önkormányzat szervez a tasnádi kórusok, énekcsoportok részvételével. Ennek a keretében osztják ki a 900ajándékcsomagot is a gyerekeknek.


Karácsonyi vásárt szerveznek Tasnádon is
Karácsonyi vásárt szerveznek Tasnádon is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: