2009-12-10 15:42:39• hírek • Parajdi Andrea

Karácsonyváró Nagykárolyban

Hamarosan indul a X-mass Fest elnevezésű karácsonyi rendezvénysorozat a Nagykárolyi Művelődési Ház és a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében. A szervezők még mindig várják azokat az érdekelt vállalkozókat, akik egyfajta karácsonyi vásár keretében a helyszínen árusítani szeretnék termékeiket.

Ahogyan azt megszokhattuk a Nagykárolyi Művelődési Ház minden szezonban gondoskodik arról, hogy a helyieknek és a környékbelieknek elfoglaltságot biztosítson. Ebben az évben december 18 és 23 között immár harmadik alkalommal szervezi meg az X-mass Fest elnevezésű karácsonyi rendezvénysorozat, amelynek keretében színes programokkal ébresztenek ünnepi hangulatot az érdeklődőkben.

A konkrét időpontokra leosztott program egyelőre még nem készült el, azonban annyit már tudni lehet, hogy az említett időszakban minden este 18 órától a Román Katona Emlékmű melletti területen várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A fellépők között lesz többek között a Ceatara együttes, a Magic Dance, a nagykárolyi ortodox templomok kórusai, a református templomok kórusai, a mezőfényi Gyertyaláng, a Canticum Novum kórus, a görög katolikus kórus, a kálmándi Fanfara, a kaplonyi Fanfara, a kaplonyi kórus, Csomaköz és Csanálos települések kórusai, Aldo Blaga, Kiss Zita, a Nagykárolyi Művelődési Ház szólistái, az Elméleti Líceum diákjai, a Iuliu Maniu Általános Iskola diákjai.

Ugyancsak a program keretében december 21-én, a volt Club 9 Mai szórakozóhelyen rock-koncertet tartanak, ahol ugyancsak a Nagykárolyi Művelődési Ház szólistái lépnek fel.

A tavalyi évben a városi kórház gyermekgyógyászati részlegének pénzadományokat is gyűjtöttek a szervezők ezt az akciót idén is folytatni szeretnék. A pénzből tavaly négy televíziót és négy DVD lejátszót sikerült vásárolni a beteg gyerekeknek.

Azok az érdekelt vállalkozókat, akik egyfajta karácsonyi vásár keretében a helyszínen árusítani szeretnék termékeiket a 0745-386-405-ös telefonszámon érdeklődhetnek a strandbérlés módja iránt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: