2011-12-10 11:45:32• hírek • Póti Orsolya

Karácsonyi műsorral zárta az évet a Szatmári Vakok Egyesülete

A Szatmárnémeti Vakok és Gyengén-látók Egyesülete december 10-én karácsonyváró ünnepséget rendezett az egyesület székhelyén. A műsor keretében díjakban részesítették mindazokat, akik kiemelkedő eredményt értek el a sport, a kultúra és a művészet terén.

Díjátadó gálával egybekötött karácsonyi ünnepségre került sor szombat délelőtt 10 órától a Szatmári Vakok és Gyengén-látók Egyesületénél. A rendezvénnyel az egyesület tagjainak kedveskedtek az egyesület vezetői. Elsőként Ioan Sorin Podina, az egyesület elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, majd a "Vega" kulturális csoport adott elő karácsonyi dalokat és közbe a Mikulás is bekopogtatott az ajtón.

A dalok után a díjak kiosztására került sor: azok részesültek dicséretben, akik idén szép eredményeket értek el a sport, a művészet és a kultúra terén. Bura Vasile kiemelkedő kulturális tevékenysége miatt részesült díjban, Tima Stefan zene versenyen elért eredményért kapott oklevelet, Troba Albert pedig kitűnő sporteredményei miatt részesült dicséretben.

Az egyesület tagjai februártól április végéig különböző kulturális rendezvényeken vettek részt, március és szeptember között pedig olyan sporttevékenységekbe kapcsolódnak be, mint a teke, az atlétika, csörgő labda vagy a sakk.

Ioan Sorin Podina a Szatmár.ro-nak elmondta: nagyon jó évet zárt az egyesület, mert számos rendezvénybe bekapcsolódtak és sikerült határon túli egyesületekkel is kapcsolatot teremteni .

Az egyesület számos rendezvényt szervez tagjai számára. A legfontosabb ünnepek és világnapok alkalmából verses-zenés műsor és szeretetvendégség várja őket. Az ünnepségen közel százan vettek részt, sokan családtagjaikkal, rokonokkal jöttek el.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: