2008-12-18 20:15:31• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi műsor a Székesegyházban

A szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont diákjai csütörtökön délután karácsonyi műsorral ajándékozták meg tanáraikat, diáktársaikat, szüleiket.

Az ünnepség a kölcsönös ajándékozás nevében zajlott, ugyanis a diákok szereplése után a tanári kar kórusa adta elő műsorát.

Ahogyan Nm. és Ft. Schönberger Jenő püspök az ünnepségen elmondta, a karácsony üzenetét dalban sokkal könnyebb elmondani, mint szavakban, majd megköszönte a diákoknak, hogy műsorukkal - így Jézus születésének ünnepe előtt pár nappal - igazi ünnepi hangulatot teremtettek az egybegyűltek körében.

A diákok igazi átéléssel "regélték" Jézus születését, mely sokak szemébe könnyet fakasztott. A diákkórus zenekar kíséretében adta elő karácsonyi műsorát. A diákok nem csak különleges műsorukkal, hanem egy-egy bibliai idézettel is megajándékozták az ünnepre készülőket, melyet a padon hagyott kis, színes képeslapon nyújtottak át.

Ádámkó István, az iskola igazgatója megköszönte a diákok igyekezetét, illetve az iskola pedagógusainak az egész éves tevékenységüket, odaadásukat, szeretetüket, mellyel a diákokat fáradhatatlanul oktatták, nevelték és teszik azt a jövőben is.

Zenekar kíséretével adták elő műsorukat a diákok

Nm. és Ft. Sshönberger Jenő püspök megköszönte az ünnepséget

A tanárok is műsorral készültek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: