2018-12-21 10:39:48• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi műsor a Szatmárnémeti Művészeti Iskolában péntek délután

December 21-én, pénteken délután 5 órakor kezdődik a Szatmárnémeti Művészeti Iskola Karácsonyi Koncertje, az intézmény meghívóját tolmácsoljuk:

„Szeretettel várjuk a Karácsonyi Előadásunkra, mely december 21-én, péntek délután 17 órakor veszi kezdetét. Ezzel az eseménnyel végződik a Szatmárnémeti Művészeti Iskola 2018-as előadássorozata. Köszönünk szépen mindent a taítványainknak, a szüleiknek, a partnereinknek és a támogatóinknak. Kellemes ünnepeket kívánunk mindannyiuknak! Boldog karácsonyt és új évet!

 

A Karácsonyi előadáson összesen 26 diák fellépését láthajták és hallhatják. A 14 műsorszám közt zenés és verses performanszok is szerepelnek, klasszikus zenei darabok, népzenei és modern zenei dalok is. Az előadást szorgos felkészülési időszak előzte meg, mely nem csak az iskola falai között, hanem a fiatal zenészek otthonaiban egyaránt zajlott. A felkészítő tanárok munkáját dícséri az idei év műsorainak kiemelkedő színvonala és a diákok alapos felkészültsége.

 

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola tanári kara és vezetősége szeretettel várja az év utolsó diákkoncertjére, mely pénteken délután 17 órakor veszi kezdetét az intézményben!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: