2016-12-20 11:39:07• hírek • Szatmár.ro

Karácsonyi műsor a Reménység Központban

Az idősklubban idén is rendhagyó előadással idézték meg karácsony szellemét.

A Reménység Központban minden évben nagy hangsúlyt fektetnek a karácsonyi műsor összeállítására. Idén is több héten keresztül készültek a jelmezes előadásra, a kórus is hosszú időn keresztül gyakorolt, hogy román és magyar nyelvű karácsonyi dalokkal bűvöljék el a klubba járókat és a vendégeket.

"Manapság sokan arra koncentrálnak, hogy karácsonykor fény kerüljön az épületekre, házakra, kertekbe. De figyelni kell arra is, hogy fény kerüljön a lelkekbe is, az a fény és szeretet, ami a karácsonyt jellemzi. Ebben a közösségben látom azt a bizonyos fényt" - kívánt kellemes karácsonyt az előadás után a klubba járóknak Dr. Láng László, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet igazgatója.

Kereskényi Gábor polgármester is jelen volt az idősek karácsonyi ünnepségén. Ő megköszönte a remek, karácsonyi hangulatot teremtő előadást, de biztosította is az időseket: az önkormányzat a partnerük. A köszöntőket követően vallási vezetők szavai emelték a karácsonyi hangulatot.

A központot mostanában összesen 145 idős személy látogatja. Itt lehetőség van arra, hogy társaságban töltsék el az időt, sakkozva, kártyázva, vagy éppen újságot olvasva és az olvasottakat megbeszélve.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: